viernes, 11 de octubre de 2013

El Obispo Rvdmo. Carlos López participará en un debate en Reus



El Obispo diocesano de la Iglesia Española Reformada Episcopal (Comunión Anglicana), Rvdmo. Carlos López Lozano, va a participar el próximo jueves, 24 de octubre a la(s) 21:00, horas en L'Absis - Carrer de la Mar, 13 - 43201 Reus, en una cena-debate organizada por el Forum Liberal del Camp.

El tema del debate será: El vínculo del cristianismo protestante con los valores de la libertad defendidos por el liberalismo.

La versión en catalán del evento y el contacto para participar a continuación:


El Fòrum Liberal del Camp us invita al proper sopar-col.loqui que tindrà com a protagonista i ponent el Rvdm Carlos López Lozano, Bisbe de Madrid (Comunitat Anglicana), que obrirà el debat sobre els vincles entre el cristianisme protestant i els valors de la llibertat defensats pel liberalisme. El preu del sopar és de 18 euros.

El bisbe anglicà Carlos López Lozano va néixer el 25 de maig de 1962 a Madrid en el si d'una família castellana de tradició protestant. Va realitzar estudis bíblics i teològics en el Seminari Bautista, al Seminari Evangèlic Unit de Teologia ( SEUT ) de Madrid, i posteriorment, a la Universitat Pontifícia de Salamanca, llicenciant-se en Teologia en l'especialitat de Teologia Pastoral. És membre de la Comissió Permanent de la FEREDE ( Federació d'Entitats Religioses Evangèliques d'Espanya ), juntament amb altres representants d'Esglésies Evangèliques d' Espanya, i altres associacions. És també membre del Comitè Central del Consell Mundial d'Esglésies i delegat a les tres ultimes assemblees del mateix i Doctor Honoris Causa per la Universitat de Constança ( Romania ) en 2011.

Us convidem a participar-hi i a fer arribar la convocatòria a totes aquelles persones que penseu que poden tenir-hi interès. Preguem que confirmeu la vostra assistència per correu electrònic a forumliberaldelcamp@gmail.com, o bé contactant en el telèfon 698080374


Fuente: Rvdo. Rafael Arencón (Vicario de la diócesis)
Edición: Gabinete de Comunicación Iglesia Anglicana de España (IERE)

No hay comentarios:

Publicar un comentario