sábado, 16 de noviembre de 2013

SABADELL. Església de Crist. Actos hoy 16 de noviembre en la ciudad.



(versió en català) 

La Església de Crist, participem avui,16/11/2013, en dos actes important de la ciutat de Sabadell:

  • XIII Trobada Interreligiosa al Casal Pere Quart (Rambla, 69) a les 18.00, amb el tema "La contribució de les religions a la igualtat de gènere". A més de les confessions representades hi assistiran representants dels Governs municipal i de Catalunya.
  • Culte de pregària per Sabadell a l'església Casa de Adoración (Ptge Teodor Llorente, 55 - junto Passeig Can Feu) a las 18.00, pregant per diferents aspectes de la nostra ciutat i amb la intervenció de Alejandro Abraham, director del Seminario Bíblico de fe. A més  de les esglésies evangèliques que ho organitzen hi assitiran representants del Govern municipal i de diverses entitats socials de la nostra ciutat.
___________________________________________-
(versión en español)

La Església de Crist, participa hoy, 16/11/2013, en dos actos importantes de la ciudad de Sabadell:
  • XIII Encuentro Interreligioso en el Casal Pere Quart (Rambla, 69) a las 18, con el tema "La contribución de las religiones en la igualdad de género". Aparte de las confesiones representadas asistiran representantes de los Gobiernos municipal y de Catalunya.
  • Culto de oración por Sabadell en la iglesia Casa de Adoración (Ptge. Teodor LLorente, 55 - junto Passeig Can Feu), a las 18.00, orando por diferentes aspectos de nuestra ciudad y con la intervención de Alejandro Abraham, director del Seminario Bíblico de fe. Aparte de las iglesias evangélicas que organizan el acto, asisitiran representantes del Gobierno municipal y de diversas entidades sociales de nuestra ciudad.
Gabinete de Comunicación Iglesia Anglicana de España (IERE)

No hay comentarios:

Publicar un comentario